Information

Hjælp

Ofte stillede spørgsmål
Der er gode råd og tips i vores FAQ - Frequently Asked Questions. Start med at læse svarene i listen, hvis du har mødt et problem i forbindelse med en af vores ordbøger. Skriv til os, hvis der er noget, du mangler. Så tilføjer vi i listen.

Se listen med spørgsmål

Forkortelser
For at gøre indholdet i ordbøger mere overskueligt, indeholder de en del forkortelser. Med et hurtigt blik kan man afkode en masse information. Oftest er forkortelserne gennemskuelige, men hvis du møder en forkortelse, du ikke forstår, kan du få en forklaring i listen.

Klik her for forkortelser

Download
Der er tre enkle trin til en en velfungerende ordbog på din pc eller mac. Vi tilbyder programmer, som du selv kan hente og installere på din computer. De virke gratis i fire dage efter installation. Når du installerer ordbogen, skal din computer være på nettet. Men derefter kan du bruge ordbogen helt frit og uafhængigt.

Her ser du, hvordan du downloader

Licenskode
Har man købt en cd-rom med en ordbog, følger der adgang til et tilsvarende online abonnement med. Dermed får man adgang til at slå ord op, der er kommet til efter udgivelsen. For at aktivere sit abonnement skal man bruge licenskoden, der står på indersiden af cd-rom-pakken og en email-adresse.

Her aktiverer du dit abonnement

Support
Har du problemer eller spørgsmål i forbindelse med dit abonnement, kan du henvende dig til Gyldendal. Du kan ringe til supportfunktionen på 33 75 57 21 hverdage mellem 13.30 og 14.30. Andre muligheder er mail eller kontakt gennem en formular.

Send en mail
Udfyld formular