Information

Translive

I en globaliseret tidsalder samarbejder flere og flere store, danske erhvervsvirksomheder med partnere i udlandet. For at sikre præcis kommunikation bruger mange Gyldendals ordbøger. Det giver en sikkerhed. 

Som supplement til onlineordbøgerne tilbyder vi oversættelsesfunktionen Translive. Translive oversætter lynhurtigt hele tekster fra dansk til engelsk og omvendt. Oversættelsen er naturligvis ikke perfekt – selvom det i mange tilfælde er tæt på. Råoversættelsen har derfor brug for en sprogfaglig tilretning inden teksten er korrekt. Gevinsten for dig er en betydelig tidsbesparelse.

Vi håber, du får lyst til at prøve, hvor meget Translive kan hjælpe dig i dit daglige arbejde. Derfor tilbyder vi gratis prøveadgang i 30 dage. Kontakt vores salgsafdeling på tlf. 3375 5600 og kom i gang med det samme.

Translive er udviklet af firmaet Gramtrans. Dette firma er et samarbejde mellem to små specialiserede sprogteknologiselskaber, GrammarSoft ApS (Danmark) og Kaldera språkteknologi AS (Norge). Oversættelsesfunktionen er baseret på aktuelle forskningsresultater inden for natursprogsparsning (NLP), korpuslingvistik og leksikografi.

Gå til Translive

Gratis prøveperiode
Vi tilbyder firmaer gratis prøveabonnement. Fortæl os, hvilke abonnementer I er interesserede i, og vi åbner adgang for en periode. Når I har undersøgt og brugt sitet, kan I få et tilbud skræddersyet netop jeres behov.

Udfyld vores kontaktformular, så vil du blive kontaktet hurtigst muligt. Eller ring på 33 75 56 00 og få et tilbud.