Information

Referencer

Gyldendal leverer pålidelig og relevant viden om sprog. Det giver dig en sikkerhed for korrekt forståelse af andres budskaber, og du kan stole på, at dit budskab ikke misforstås. Her er et udpluk af kunder, der ønsker brugbare resultater, når de søger.

Vi hører også gerne fra dig. Skriv til os på ordbog@gyldendal.dk.


Alectia

ALECTIA har kunder på alle kontinenter, og korrekt sprogbrug har vital betydning for os. Derfor er Gyldendals onlineordbøger et vigtigt sprogværktøj i vores virksomhed.

Marie Svendsen, Kommunikationskonsulent
Alectia er en rådgivningsvirksomhed med 750 medarbejdere. International kommunikation om kompetenceområderne byggeri, farma, bryggeri, hospitaler, mejeri, fødevarer, vandforsyning og arbejdsmiljø kræver præcision. De har adgang til Gyldendals engelskordbog for professionelle.

Tjek abonnementet

Med & Tech Translation

Som selvstændig oversætter med speciale i fagsprog bruger jeg Gyldendals online-ordbøger som en pålidelig kilde til oversættelsesforslag og synonymer. Ordbøgerne fungerer perfekt og er et godt arbejdsværktøj, som man altid kan stole på.

Karenlise Nielsen, Med & Tech Translation
Med & Tech Translation arbejder med engelsk og dansk. Det er oversættelser begge veje samt redigering og korrektur. Teksterne spænder vidt: fra tekniske manualer, over annoncetekst til speak til tv-reklamer. Derfor bruger de både fag- og almensproglige ordbøger.

Tjek abonnementerne

CLS Communication

For en sprogvirksomhed som os er Gyldendals onlineordbøger en uundværlig del af hverdagen. Det er hurtigt og nemt at slå et ord op, og onlineordbøgerne indeholder desuden links til relaterede ord, fx synonymer, som bringer os videre i systemet. Et rigtigt godt arbejdsredskab for os, som arbejder med sprog til daglig.

Lene Bengtsen, Language Operations Manager
CLS Communication leverer oversættelse, tolkning, copywriting og terminologistyring via skræddersyede processer og innovative sprogteknologier. Virksomheden er global og har 24 medarbejdere i København. De har adgang til Gyldendals specialordbøger inden for engelsk, engelsk økonomi samt tysk.

Tjek abonnementerne

GlobalDenmarks logo

... super onlineordbog

Ditte Rosen Balder, konsulent og oversætter
GlobalDenmark er en kommunikationsvirksomhed med fokus på internationale relationer. De leverer bl.a. oversættelse og anden sproglig rådgivning. De har adgang til Gyldendals specialordbøger inden for engelsk og økonomi.

Tjek abonnementerne

Vejdirektoratets logo

Jeg laver en del tekniske oversættelser og er meget glad for Gyldendals onlineordbøger, da de indeholder resultater fra flere ordbøger ved samme opslag. Dette sparer meget tid, da jeg undgår at skulle slå op i flere ordbøger. Yderligere indeholder de mange fagområder, så jeg samtidig kan finde fagterminologi fra områder, jeg ellers ikke kender så godt, såsom jura, økonomi, etc.

Helen Hasz-Singh, Afdelingskoordinator for Forskning, Udvikling og Demonstration
Vejdirektoratet er ansvarlig for planlægning, projektering, anlæg samt drift og vedligeholdelse af danske statsveje. Vejdirektoratet har siden 2008 abonneret på Gyldendals onlineordbøger til engelsk, fransk og tysk.

Tjek abonnementerne

Hjørring Kommune

Jeg – og mine elever – er begejstret for at have Gyldendals onlineordbog til rådighed. Vi bruger den i både engelsk og tysk, og endelig er vi ude over elevernes overdrevne brug af Google translate. Det forbedrer deres sprog at have denne mulighed ved hånden, for pludselig gider de rent faktisk slå op. Noget, som vi kæmper meget med i den daglige undervisning med bogversionen til rådighed – ofte endda kun de små udgaver.

Desuden kunne jeg forestille mig, at det på sigt kunne blive en billigere løsning end bogformen, for i hvert fald hos os er vi altid i underskud med ordbøger, og står hvert år med dilemmaet om vi skal ønske nye ordbøger – igen – eller nøjes med dem vi har, så vi kan ønske andet supplerende materiale til vores fag.

Tanja Lundholm Christensen, lærer
Hjørring Kommune abonnerer på Gyldendals onlineordbøger til glæde for kommunens 25 skoler. På skolerne er der adgang via en central ip-adresse, og hjemme logger eleverne på via uni-login for at bruger ordbøger til fremmedsprogene engelsk, fransk og tysk, samt en samling sprogredskaber til dansk.

Tjek abonnementerne

Rysensteen Gymnasium

Vi har adgang til Gyldendals engelske, tyske, franske og spanske onlineordbøger. Vores elever er super glade for den nemme adgang – og at de også kan bruge ordbøgerne hjemme via uni-login. På Rysensteen er ordbøgerne blevet et helt uundværligt redskab i den daglige undervisning.

Pernille Holm, lærer
Rysensteen Gymnasium er en centralt beliggende københavnsk uddannelsesinstitution med 700 elever og 75 lærere. Deres onlineabonnementer på Gyldendals Ordbøger er inden for fire sprog og derudover har de adgang til engelsksprogede ordbøger fra Oxford University Press gennem ordbog.gyldendal.dk.

Tjek abonnementerne

Transvision

Som eksisterende kunde sætter jeg stor pris på Gyldendals onlineordbøger, der er en uvurderlig hjælp i mit daglige arbejde som teknisk skribent hos Transvision A/S.

Rasmus Pyndt, teknisk skribent
Transvision arbejder med it-baserede systemer til optimering af logistik for kunder inden for mange forskellige brancher i mange lande. De 45 medarbejdere har via deres netværk adgang til søgning i professionelle engelskordbøger og sprogværktøjer til dansk.

Tjek abonnementerne

Paul Larkin på proz.com

The site is absolutely fantastic […] A professional linguist or indeed anybody with an interest in words can only be thrilled with this service and you can quote me on that.

Well done to all

Paul Larkin, oversætter
Paul Larkin arbejder med tekniske, kommercielle og litterære tekster, som han oversætter mellem de skandinaviske sprog, engelsk og irsk. Han bruger de helt avancerede ordbogsløsninger på ordbog.gyldendal.dk, Engelsk Super Pro og de engelsksprogede ordbøger fra Oxford University Press.

Tjek abonnementerne

Gratis prøveperiode
Vi tilbyder firmaer gratis prøveabonnement. Fortæl os, hvilke abonnementer I er interesserede i, og vi åbner adgang for en periode. Når I har undersøgt og brugt sitet, kan I få et tilbud skræddersyet netop jeres behov.

Udfyld vores kontaktformular, så vil du blive kontaktet hurtigst muligt. Eller ring på 33 75 56 00 og få et tilbud.